facebook tetszik

2012. augusztus 8., szerda

Miért a LIBEGÖ?

Hogy miért épp a LIBEGŐ a legjobb választás?

Mert könnyed és libeg. Bármilyen színben készülhet és bármilyen fityegő és dísz kerülhet rá. A hossza választható. Kortalan, hiszen tizenévestől nagyanyánkig bárki viselheti.
Ez az a darab, amiről nem lehet megmondani, hogy melyik korosztálynak készült.

A LIBEGŐK horgolt és/vagy szaténos golyócskákból készülnek. Nagyságuk, összetételük vagy a kedves megrendelő döntése, vagy a saját ízlésem szerint alakul az éppen aktuális kedvem szerint. Ha túlságosan megtervezek egy darabot, valahogy mindig furára sikerül. Ha spontán készülnek, akkor nagyon helyes kis csecsebecsék kerülnek ki a kezem közül. 



A LIBEGŐ lényege, hogy kevés anyagból mutatós darab készüljön. Ne legyen túl sok szín, túl sok golyó, túl sok fityegő, mert az olyan "olcsó" hangulatú lenne. Ezeknél a láncoknál igaz, hogy a kevesebb több. :)


A LIBEGŐ nyakláncokhoz készült egy "skizofrén" karkötő is, ami nevezhető LIBEGŐnek, SZÍNTERÁPIÁnak, de még LÁNCREAKCIÓS karkötőnek is összetétele miatt. :)
Ezek a karkötők egy horgolt/szaténos golyóból állnak és tekla gyöngyökből. A gyöngyök között pedig sok-sok aprócsak libegő-fityegő, amitől kicsit bohókás lesz, csörög-zörög. :)


A LIBEGŐK hosszát igény szerinti hosszra állítom, ahogy kéred. :)


Rendelésre készülnek, így készleten nagyon ritkán található LIBEGŐ!!!!

rendelni pedig itt lehet:


1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek!! Remélem, egyszer majd lesz nekem is saját példányom! :D

    VálaszTörlés