facebook tetszik

2012. augusztus 3., péntek

Nagyanyáink "fciskasága" - eredményhirdetés

Szeretném megköszönni, hogy a kezdeti nehézségek ellenére végül belendültetek és küldtetek jó néhány képet a kis családi archívumból. Köszönöm, hogy kutattatok, kerestetek és vettétek a fáradságot elküldeni és megmutatni mindenkinek, hogy "nagyanyáitok" miben is díszelegtek az akkor még ritkaságszámba menő fotókon.
az összes beküldött fotót itt találjátok:
nevezések ITT

Még mindig őrlődöm azon, hogy melyik képet is válasszam, próbáltam barátnőket interjúvolni, próbáltam közvéleménykutatást tartani, hogy kinek melyik tetszik, de ahány ember, annyi ízlés, mindenkinek más tetszett. :)
Agyalok rajta, hogy mi legyen, de mire a végére érek a bejegyzésnek, meglesz az az EGY, akinek elkészítem a kis fciskaságát...

Kategorizáltam a képeket, hogy melyiken látszik legalább kicsit is az ékszer, aztán úgy is néztem, hogy még ezek közül is, melyik az amelyik gyöngyös és ezek közül döntöttem, de nem szívesen. Legközelebb meggondolom, hogy akarok-e zsűri lenni, mert nem egy hálás feladat, amikor ennyire sok jó fénykép érkezik

A nyertes pedig nem más, mint
Pozsonyi Orsolya
(és nagymamái)

Azért választottam Orsi képét, mert igazi retro és olyan nagyon-nagyon pozitív hangulata van. 
(Csak tudnám, hogy miért öltöztek fel ilyen szépen a szénabálák mellé!? :D )

Vérzik a többiekért a szívem!!!!!!! Remélem, hogy legközelebb is ilyen lelkesek lesztek és nagyon köszönöm, hogy játszottatok! Ne csüggedjetek!!!!! 

FONTOS!!!!!

Azok, akik neveztek a játékra, ingyen postát kapnak a következő vásárlásukkor! Átvállalom a postaköltséget, ha 2012.09.30.-ig vásároltok nálam! Szívesen adnék mindenkinek ajándékot, de akkor kioszthatom a teljes készletem! :)
Kérlek titeket, hogy vásárláskor figyelmeztessetek az ingyen postára!!! Én mindig mindent elfelejtek. :)

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Nagyon szép kép!
    Fáj a szívem, hogy nem nevezhettem, de én nem kaptam olyan régi képet, amelyen ékszert hordtak volna, ha hiszed, ha nem! Én is meglepődtem! Igaz, nincs is sok régi képünk, csak anyukámnak pár fotója, de ez akkor is meglepett. :)
    Nézelődtem én is Facebookon, nem csodálom, hogy nehezen ment a döntés, hisz valóban szép képek gyűltek össze! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon különleges a két nagymama! Vigaszdíjként nem tennél fel alkalmanként egy-egy beküldött fotót? Kati

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kati!
      Az összes nevezés itt látható egy albumban:
      https://www.facebook.com/media/set/?set=a.438966296148728.104742.193548784023815&type=3

      Franciska

      Törlés