facebook tetszik

2012. augusztus 15., szerda

sztárok felgyöngyözve - Sarah Jessica Parker

Nem is értem, hogy eddig hogy nem jutott eszembe Sarah Jessica Parker, az igazi divatdiktátor, a hamisítatlan Carrie Bradshaw.


Először azt gondoltam, hogy csak a filmben ennyire EGYÉNISÉG nagy betűkkel, de aztán rá kellett jönnöm, hogy a civil fotóin legalább annyira EGYÉNISÉG, mint a filmben. Talán annyira nem "bohóc" és extra, de mindenképpen kihívó és bevállalós.

 

De azt is jól láthatjuk a képeken, hogy nem a külvilágnak öltözködik, hanem egy az egyben önazonos magával és jól érzi magát a titkárnős visszafogott hosszú egyszerű gyöngysorban és a fullos ötféle lánc összecsavarásában is. :)

Jól áll neki a bolondos színes, az egyszínű egyszerű, a sokszor csavart és a különböző színek és formák, a kislányos, a nőies, a díva, a laza, a csinos.




Ha egész véletlenül Sarah ráérne, azt hiszem, igazán méltó arca lehetne a fciskaságoknak! :D :D

képek: www.google.com

3 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Tök jó a blogod!:) Nagyon tetszenek az írásaid, klasszak a képek :) Ezt a csajt meg egyenesen imádom! :D Ahogy a Szex és New York-ban alakít, fenomenális^^ Követi az aktuális trendet, mindig csinosan öltözködik. És még ő maga is trendet teremt!

    Csatlakoztam a rendszeres olvasókhoz, ha nem bánod, nagyon elnyerte a tetszésemet a blogod :)

    Remélem benézel hozzám! >> http://fiatalosblog.blogspot.hu/

    Jó éjt! :)

    Pusszantás: Iluss♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Iluss!!!!
      Mindig kell egy ilyen bejegyzés, hogy jobb kedvvel induljon a nap és a blog. :)
      Nézz be facebookos oldalamra is: www.facebook.com/fciskasagok
      szép napot
      Franciska

      Törlés
  2. Hali! Júúúj de jól összeszedted a képeket! Én is imádom SJP-t!!!! A gyöngyök kedvenc kiegészítőim, szerencsére reneszánszukat élik! :)

    VálaszTörlés