facebook tetszik

2012. szeptember 12., szerda

Hogy juthatok fciskasághoz? ( a rendelés menete )

Nagyon sokan írtok nekem, hogy hogyan lehet nálam vásárolni, hogyan juthattok hozzá egy-egy szépséghez!? 
Íme a válasz.

Megtetszik valami és szeretnéd megvásárolni?

1. ha már elkelt
a) újra tudom készíteni nagyon hasonló formában és akkor örömködés van
b) ha nincs hozzá olyan alapanyagom, akkor sajnos egy időre vagy végleg le kell mondj róla

2. még megvan
akkor a TIED!


A RENDELÉS MENETE


MEGBESZÉLÉS
Ha rendelésre készül az ékszer, akkor emailben (fcyska23@gmail.com) megbeszéljük, hogy milyet szeretnél (szín, méret, hossz!!!!!, alapanyag, stb. ), a legegyszerűbb, ha linket küldesz vagy képet, hogy melyik tetszett meg, mert sok-sok felesleges keresgéléstől kíméltek meg, ha nem azt külditek, hogy "6-os album, 4. sor 17-es kép".
Fontos, hogy írd meg, ha határidőre kéred az ékszert, mert akkor megpróbálom előbbre venni a sorban. Ha nem tudom akkorra elkészíteni, azt is jelzem, nem hitegetek senkit.
Fontos, hogy az árat már akkor egyeztetem, mikor még nem készült el az ékszer a későbbi félreértések elkerülése végett. A megbeszélt áron szinte soha nem változtatok, csak nagyon extrém esetben, de természetesen vásárlási kötelezettséged ilyenkor nincs.


EGYEZTETÉS
Ha kész a megrendelt ékszer, akkor emailben elküldöm a róla készült képet és jóváhagyásra várok, hogy megfelel-e így, változtassunk-e rajta.
Még soha senkit nem ettem meg azért, ha változtatni akart az ékszeren, azért viszont harapok, ha elkészül és a megbeszéltekhez képest teljesen mást akar végül.
Nem szívesen szedem szét az elkészült darabokat, ezért is fontos, hogy készítés előtt mindent pontosan beszéljünk meg.


FIZETÉS
Ha minden tekintetben megfelel az elkészült ékszer, akkor adok bankszámlaszámot és adatokat, ahova tudod teljesíteni az ékszer(ek) árát és postaköltséget.
Nem postázok simán, csak ajánlottan. Saját felelősségre sem postázok simán. Nem postázok utánvéttel SENKINEK! Postaköltség ajánlottan általában 355,-Ft és 455,-Ft, ha ennél több, akkor azt előre egyeztetjük, de legtöbbször átvállalom az efeletti részt.
Ha számlámra érkezik az összeg, akkor a megrendelt ékszer(eke)t a pénz számlámra érkezésétől számított max. 5-7 munkanapon belül postázom, de legtöbbször még hamarabb. 


ÉRTÉKELÉS, REKLAMÁCIÓ
Amint megkaptad a kis csomagot, megköszönöm, ha írsz egy emailt, hogy megkaptad és minden rendben! Ez azért fontos, mert ha 3 hét után jelzed, hogy még mindig sehol, akkor a postán is macerásabb ennyi után kérdezgetni, hogy merre jár, szeretem frissen és gyorsan intézni ezeket a problémákat.
Ha gondod van a megrendelt ékszerrel (még nem volt ilyen), akkor is jelezd kérlek és megbeszéljük, hogy hogyan orvosoljuk a problémát. Olyan még nem fordult elő, hogy valaki írt volna, hogy ez és ez a gondja és én elhajtottam volna, hogy nem érdekel.


JAVÍTÁS
Előfordul sajnos, hogy elszakad az ékszer vagy bármi más gond adódik vele. Ha ezt jelzed felém és te magad nem tudod megoldani egyedül, akkor szívesen vállalom a javítást, viszont az oda-vissza postaköltséget Neked kell állni. Nagyobb érték esetén természetesen akár át is vállalom.


További kérdéssel forduljatok hozzám bizalommal: fcyska23@gmail.com 

A leírás tájékoztató jellegű és nem teljes körű, ezért speciális esetekben fenntartom a jogot rá, hogy eltérjek tőle, valamint a későbbiekben kiegészítésre kerüljön!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése