facebook tetszik

2012. július 24., kedd

sztárok felgyöngyözve - Ellen Pompeo

Nem tagadhatom tovább, most már bevallom, hogy amikor igazán el akarok merülni a gyöngyözésben, akkor nonstop Grace klinika megy a tévében.

Aki szereti, tudja, miért vagy a sorozat rabja. Aki nem ismeri, annak elárulom, hogy ami miatt én ott ragadok a sorozatnál az az, hogy mindig van tanulság és a lényeg, hogy nem tökéletesek a szereplők.

Az egyik részben a női főszereplőn olyan csudagyöngyös nyaklánc csoda látható, hogy gondoltam, nem mehetek el mellette bejegyzés nélkül.
A főszereplő Dr. Meredith Grey-t  Ellen Pompeo alakítja, aki a wikipédia szerint:

"Ellen Kathleen Pompeo (1969. november 10. –) amerikai színésznő. A Grace klinika című tévésorozatból ismerhetjük, amelyben Dr. Meredith Grey-t, a főszereplőt alakítja.
Pompeo 2005-ben megkapta A Grace klinika (Grey's Anatomy) című sorozat főszerepét. Dr. Meredith Grey-t alakítja, aki egy sebészeti rezidens a seattle-i Seattle Grace Mercy West Kórházban. A sorozatban nyújtott alakításáért nyert egy Satellite-díjat 2007-ben, mint a legjobb női szereplő drámai tévésorozatban. Szintén 2007-ben Golden Globe-ra is jelölték ugyanebben a kategóriában.
2007. október 13-án a National Italian American Foundation kitüntette Pompeót a teljesítményéért egy washingtoni gálán."


Ami elsőre rögtön kitűnik a képei között bogarászva, hogy egyszerű, hétköznapi szépség mindenféle sztárallűrtől mentesen. Bármelyik paparazzi által elcsípett képen mosolyog. Nem találtam egy morcos vagy morgós, rosszalló képet sem róla. Lehet, hogy elfogult vagyok a sorozat miatt, de ő az én meglátásom szerint egy nagyon pozitív személyiség. Ha nem az, nem akarom tudni. :) 
A sorozatban egyébként egy depresszióra hajlamos nőt alakít. Érdekes, hogy magánemberként pont a fordítottja látszik igazolódni.
 A másik érdekesség, hogy ritkán visel ékszert. Ha mégis,  akkor magánemberként a szolid, visszafogott darabokat részesíti előnyben.
A nagy, vaskos, erőteljes ékszer leginkább a filmvászon, fotózás vagy díjátadó kedvéért kerülnek fel rá.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése