facebook tetszik

2012. szeptember 5., szerda

A sokoldalú fekete...

Ezen a héten már volt szó arról, hogy jön az ősz, eső, beborul az ég és valahogy az ember lánya előveszi a sötét színeket a szekrényéből, és nem csak az időjárás, de a kedvünk is borongós lesz.
Előkerülnek a fekete ruhák és kiegészítők, mert a fekete szinte mindenhova, mindenkor és mindenkinek jól tud állni. :)

A fekete feketével

Valahogy bárkinek jól áll. 
A fekete feketével, a fekete magában. 
Talán az egyetlen szín, amiből még sosem kért senki árnyalatot. :D "Kérek egy világos fekete hosszú nyakláncot."???? :) 

Készült belőle már gyakorlatilag mindenféle kollekciós: SZÍNTERÁPIA, SINGLE, BUBBLES, LIBEGŐ és KARKÖTŐ is. :)


Vannak napok, amikor kifejezetten jól esik tetőtől talpig feketében járni.



A fekete zölddel

Hosszú évekig valamiért nem viseltem zöld színt. Se világosat, se sötétet. Hogy miért, nem tudom. De mára nagyon-nagyon megszerettem. A fekete zölddel számomra abszolút nem vidám és boldog, viszont valamiért nagyon passzol. Talán a feketével legszívesebben a zöldet párosítom, ha ékszert készítek. Az okát nem tudom. Egyszerűen passzol. :)


A fekete lilával

Ahogy bogarásztam a képeim között, azt gondoltam, hogy fekete lilával ékszer biztosan nagyon sok lesz, hiszen a lila az egyik legkedveltebb szín és volt időszak, hogy lilát lilára halmozva napokig-hetekig szinte csak lila ékszert rendeltek tőlem. Ennek ellenére fekete-lila ékszert alig-alig találtam. Pedig a lila már igazán egy harsány szín, tompítja kicsit a fekete komorságát, bár az én fejemben valamiért a lila-fekete még mindig eléggé "hivatalos".


A fekete barnával
Nem tudom, mennyire árulok el titkot, de az én őszi-téli ruhatáram gyakorlatilag ez a színvilág. Bár sötét mindkét szín, de a barna melegsége valahogy számomra nagyon meghatározó. Kicsit mézeskalács-hangulatúak ezek a láncok, mégse túl színesek, mégis kedvesek.
Szóval idén is biztosan jövök hasonló színvilágú szépségekkel.




A fekete kékkel
A fekete kékkel nekem kicsit hideg. Tapasztalataim szerint leginkább farmer-fekete felső kombinációban fordul elő. Hideg, de elegáns. Kortalan. 


A fekete pirossal

A piros feketével nekem meredek kategória. Vannak piros és fekete ruháim és nagyon ritkán fel is veszem őket együtt, de ahhoz valami nagyon fura reggeli bolygóállásnak kell lenni. És érdekes módon, másokon nagyon bejön ez az összeállítás. Lehet, hogy nem vagyok elég bátor?



A fekete ezüsttel

A fekete ezüsttel nagy kedvenc. Szintén bárhova, bármilyen alkalomra, télen-nyáron, esőben, napsütésben, mert végtelenül egyszerű, de annál elegánsabb!!!!


A fekete mustáros sárgával

Azt hiszem, ezt a szettet nevezhetjük a nyári téli szettnek. Télen ez a szín mostanában igencsak divatos, én is szeretem. Harsány, feltűnő, mégis nekem téli szín. Méhecskés....

1 megjegyzés:

  1. Imádom, hogy a fekete mindenhez passzol... =) Egyetértek a fekete-piros meglátásoddal. Nekem is valami alkalom kell hozzá, hogy ezt a két színt együtt felvegyem, mert szerintem nagyon feltűnő és merész párosítás. =)

    VálaszTörlés